Hvilken børs er best å handle valuta

Kryptovalutaer er trending, hot og de er kommet for å bli. En gang ble de avvist som svindel, økonomisk fantasi eller verktøy for terrorister og kriminelle, og nå er kryptovalutaer spennende for mange investorer. Selskaper og institusjoner går dypere inn i handelsverdenen. Selv det faktum at landet El Salvador brukte overskudd fra kryptohandelen deres til å åpne 20 nye skoler, sier noe om magien med bitcoins.

Spørsmålet er selvfølgelig hvilken som er best? Kryptobørser ser ut til å være overalt. Selv PayPal tilbyr alternativer for et begrenset antall brukere til å kjøpe krypto rett fra betalingssystemet deres. Meglere som eToro og Robinhood prøver å finne en måte å tilby kundene sine en kryptoopplevelse.

Det handler ikke lenger om hvordan man unngår uredelig eller rett og slett falsk kryptobørs, ettersom noen store aktører har vært med lenge nok til å bygge et solid rykte. Nå er den beste kryptobørsen den med de laveste avgiftene, høy sikkerhet, og fremfor alt den som gir den beste brukervennlige opplevelsen samtidig som du får tilgang til alle de saftige kryptoinvesteringsalternativene.

Mens kryptovalutaer er kjent for sin volatilitet, endrer markedene seg og det blir klart at langsiktige investeringer vil gi de beste resultatene. Mens HODLing (Hold on for dear life) av krypto fortsatt er den beste måten å unngå store svingninger i prisene, er det nå mange alternativer for hvordan du kan få den søte passive inntekten. I dag kan du gjøre det med kryptosparekontoer, avkastningsoppdrett, likviditetstilførsel, kryptoutlån, eller for de som er interessert i en mer aktiv tilnærming, spot- eller marginhandel.

Selv om du verken er scalper trader, svinghandler, dags-, posisjons-, okse- eller bjørnhandler, er det alltid greit å følge de siste nyhetene i kryptovalutaverdenen. Markedene beveger seg så raskt at landskapet kan endre seg i løpet av et år eller til og med seks måneder. Så sørg for å sjekke CryptoDaily.no for siste nytt.

Best for spothandel

Spothandel er den grunnleggende kryptoinvesteringen. Du kjøper en mynt. Du venter på at markedet skal tilby en pris du føler deg bra med. Du handler. Ka-ching. Ingen ekstra økonomisk magi skjer. Du handler rett og slett med det du har, og fordi kryptobørsene opererer på nett, er markedet alltid åpent. Ettersom det er en enkel handel, er det lett å finne ut risikoer og belønninger.

For spothandel kan vi anbefale etablerte kryptobørser som har høy sikkerhet og gode personvernprotokoller. Gebyrer varierer fordi etter hvert som industrien utvides, er det et kappløp mot bunnen der 0,1 % anses som lavt, mens 0,5 % anses som høyt for øyeblikket. Se opp for skjulte avgifter, vanligvis kommer de med begrensninger og spesielle regler for uttak.

Binance.US, Coinbase, Abra, Gemini, Bittrex er noen av de gode kryptobørsene der ute.

Best for marginhandel

Marginhandel ligner på spothandel, bortsett fra bruk av lånte midler for å ytterligere kapitalisere på eventuelle gevinster (selvfølgelig påvirker det risikoer også) ved den valgte kryptomynten. På grunn av volatiliteten til kryptovalutaer, kan en riktig mynt som er kjent for å ha en god sjanse til å skyte i været gi enorme gevinster til investorer.

For å starte en marginhandel, må investoren ha garanti, kalt en margin, men avhengig av hvilken mynt det er snakk om, kan det være en multiplikator kalt leverage. I utgangspunktet, for visse mynter som tilbys er tilbudte leverages 1:3, 1:5 eller til og med 1:20, 1:50 eller 1:100. Men ikke glem at før du begynner å handle, må du fylle på lommeboken på børsen. For å gjøre dette, må du kjøpe USDT med et bankkort eller foreta en overføring. Det vanligste spørsmålet når du fyller på en kryptovaluta-lommebok er hva er overføringsgebyr til TRC-20?

La oss si at du vil marginhandle ETH/BTC hos BitMax, den tilbudte leverage er 1:10, noe som betyr at for hver $1000 som stilles som garanti, kan du låne $10000. Til tross for risikoene og kostnadene som er involvert, kan gevinstene være enorme.
Når det gjelder marginhandel, er dette de beste børsene: Binance, ByBit, Bitmax, FTX og Kraken.

Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *